סולגאר b12 או ויטמין b12 של הדס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/07/2010 | 08:09 | מאת: גילי

הרפא המליץ לי ליטול b12 של סולגאר, הרוקח המליץ של הדס. מה עדיף יותר? איזה כדור נספג בגוף יותר מהר וטוב? הb12 שלי נמוך תודה גילי

02/08/2010 | 15:12 | מאת: אוריין לניאדו

גילי שלום, 2 המוצרים הינם מוצרי טבע, ז"א שלא נערכו עליהם מחקרים ואין בקרה מי מהם נספג טוב יותר. באופן עקרוני 2 התכשירים מכילים 1000 מק"ג של ויטמין B12 , התכשיר של הדס מכיל בנוסף גם 400 מק"ג של חומצה פולית. לכן יש לבדוק האם יש לך גם מחסור החומצה פולית או לא ובהתאם לכך לבחור את התכשיר הרצוי. בברכה,

03/08/2010 | 11:28 | מאת: דנה בר לבב

שלום רב, המוצר של חברת סולגאר הוא המוצר היחיד שנחקר במדינת ישראל והוכח ללא כל ספק כי יעיל באותה המידה כמו זריקות. טבלית למציצה מתחת ללשון של ויטמין B12 שפותחה על ידי חברת סולגאר, מאפשרת ספיגה ישירה של ויטמין B12 למחזור הדם. להלן מחקרים שנעשו על ויטמין B12 של סולגאר: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=389&ArticleID=86 http://www.solgar.co.il/?CategoryID=389&ArticleID=838 נשמח לעמוד לשרותך בכל שאלה נוספת בקו ההדרכה של סולגאר-סופהרב בימים א'-ה' בשעות 08:30-17:30 במספר 1-800-350-333 בריאות שלמה ויום נפלא, דנה סולגאר

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי