האם רשמו לי יותר מידי אנטיביוטיקה?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/07/2010 | 22:53 | מאת: r.e.l

שלום קיבלתי כוויה דרגה 2 מהמנוע של האופנוע שלי (אחוז 1 לפי שיטת האחוזים אותה אני זוכר מקורס חובשים, בערך גודל כף היד שלי פחות האצבעות) כעבור יום וחצי הלכתי עם זה לטרם (לפני כן מרחתי סילוורול בהתייעצות עם נהג אמבולנס של מ.ד.א) הרופא מרח לי סילוורול ואמר להחליף את המשחה למחרת לדרמקומבין הורה לתת לי זריקה נגד טטנוס ורשם לי אנטיביוטיקה צפורל (צפלקסין) 500 מ"ג 2 כדורים כפול 3 פעמים ביום אני תוהה האם זו כמות סבירה או אולי מוגזמת אני שוקל 54-56 ק"ג. יש כאן רופא שיכול להגיד אם זה בסדר או מוגזם? ד.א. בד"כ אני לא לוקח תרופות וכדורים בכלל אפילו כשכואב הראש אני משתדל להמנע מכדורים לעיתים רחוקות מאוד אני אקח כדור אקמול אבל לא יותר

28/07/2010 | 12:22 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לפי מקורות המידע שבידינו, micromedex, מינון אנטיביוטיקה שניתן לך הינו מקובל בגלל הכוויה. מומלץ לקחת את הטיפול עם אוכל או חלב כדי להימנע מכאבי בטן, וחשוב לסיים את הטיפול שנתן לך הרופא גם אם מצבך השתפר. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי