שומנים בדם - אומגה 3 לעומת אספירין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/07/2010 | 20:20 | מאת: מאיר

למה יש אפשרות של התנגשות בין אומגה 3 לבין אספירין ?

01/08/2010 | 15:54 | מאת: כמאל עמארנה

לפי מקורות המידע שבידינו, ו- lexi בנטילתם יחד רמת האספירין בדם עלולה לעלות וכך גם הסכנה לדימום עולה בברכה,

01/08/2010 | 21:07 | מאת: מאיר מץ

מה הקשר בין רמת האספירין בדם לבין האפשרות לדימומים ? השאלה המקורית היתה : מדוע אומגה 3 ואספירין עלולים להתנגש . תודה על כל פנים על התגובה המהירה

01/08/2010 | 16:00 | מאת: אוריין לניאדו

מאיר שלום, האומגה 3 מכילה 2 חומצות שומן EPA ו DHA לחומצת השומן EPA עושה פעילות של דילול דם, שזהו למעשה הפעילות של אספירין לכןהשילוב ביניהם יכול להעלות את הסיכון לדימומים. ישנם מחקרים שמצאו כי הסכנה היא בנטילת אספירין מעל 325 מ"ג ליום או בנטילת חומצת השומן EPA מעל 3 גרם ליום. בברכה,

01/08/2010 | 21:11 | מאת: מאיר מץ

ראשית תודה על ההסבר הבהיר והזריז. שנית : אדם שנטל אספירין ואומגה 3 בוזמנית חש לפתע חולשה שחלפה עם הפסקת נטילת אומגה 3. והשאלה : האם יש קשר בין חולשה לדלול הדם ? תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי