טיפות עינים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/07/2010 | 18:25 | מאת: דרנש

indocollyrecol % 0.1 למה נותנים טיפות אלה? והאם הן זהות לוולטרן ?

06/07/2010 | 15:39 | מאת: מוחמד אבו פול

דרנש שלום, • לפי העלון לרופא טיפות אלו משמשות ל: • מניעת מיוזיס בזמן ניתוח. • מניעה של זיהום בעקבות ניתוח קטרקט או ניתוח שמערב את החלק הפנימי של העין. • טיפול בכאב אוקלרי ( עיני) כמה ימים לאחר ניתוח photorefractive keratectomy. שתי התרופות (טיפות וולטרן ו- indocollyre ) מכילות חומרים ששייכים לאותה משפחת תרופות NSAIDS ,indocollyre מכילה INDOMETHACIN וה-וולטרן מכילה diclofenac . יש התוויות משותפות לשתי הטיפות. השימוש בכל אחת מהתרופות ייעשה בהמלצת רופא בלבד. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי