האם להמשיך עם התרופה למרות הבחילות והשילשולים?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/06/2010 | 17:27 | מאת: אלה

9990524אני לוקחת סדורל לקחתי כבר 2 כדורים סובלת מכאבי בט] שילשולים כאבי ראש ובחילות אני גרה בחו"ל ואין לי רןפא קבוע האם להפסיק? אם כן מה לעשות?? תודה

אלה שלום, על מנת שנענה לך בצורה מדויקת ביותר צריך לדעת לכמה ימים רשם לך הרופא את הסדורל? והאם את מטופלת בתרופות אחרות שקיבלת לאחרונה? מצד שני לפי מקורות המידע משך הטיפול בסדורל לא צריך להימשך יותר מיומיים, בהסתכל על רשימת תופעות הלוואי של תרופה זו מופיעות כאבי ראש, שלשול, הקאות ובחילות , ולפי מה שכתוב שתופעות אלו חולפות בזמן שהגוף מתרגל לתרופה, אז בגלל שמשך הטיפול המומלץ הוא יומיים אז אתה יכולה לנסות ולחכות אולי תופעות הלוואי יעברו ביום השני. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי