מידע

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/05/2010 | 15:29 | מאת: חי

שלום יש לי ערמונית מוגדלת וכטיפול ניתן לי אומניק 0.4 פעם ביום, שאלתי, תוך כמה זמן חלים שינויים בגודל הערמונית וארגיש בשינוי כלשהוא. אודה לתשובתך. וחג שמח

25/05/2010 | 11:33 | מאת: כמאל עמארנה

שלום חי לפי מיקרומידקס ,לטיפול בערמונית מוגדלת מתחילים עם 0.4 מ"ג OMNIC ליום ואם אין תגובה תוך שבועיים עד ארבעה שבועות אז ניתן להעלות את המינון ל 0.8 מ"ג ליום. השיפור בזרימת השתן מופיע תוך 4-8 שעות מנטילת המנה הראשונה ושיפור בסימפטומים של הערמונית המוגדלת מופיעים שבוע אחרי המנה הראשונה. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי