lotan plus ותרופות נגד Epi.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/04/2010 | 11:52 | מאת: ירדן

על פי עצת הרופא התחלתי ליטול lotan plus להורדת לחץ הדם, 2 טבליות ביום. אני בן 70 ולחץ הדם שלי הגיע לרמה גבוהה מדי. ( לוסארטאן losartan הידרוכלורותיאזיד hydrochlorothiazide(lotan plus = מזה שנים רבות אני נוטל תרופות אנטי אפילפטיות. מבחינת האפילפסיה התוצאות מצוינות ואין לי כל רצון לפגוע בכך. התרופות הן Epanutin – 100mg X 4 Phenobarbitone – 100mg - 1 ברצוני לדעת אם אין השפעה בין-תרופתית ידועה שתפגע ביעילות האנטי-אפילפטית. תרופות קבועות נוספות ברקע Cartia, Simvacor, Glucomin בברכה ירדן

26/04/2010 | 14:40 | מאת: כמאל עמארנה

ירדן שלום, לפי ה- micromedex תתכן אינטראקציה בין epanutin ו- simvacor בכך שהשפעת simvacor תהיה פחותה בגלל מטבוליזם כבדי מוגבר. מומלץ לבדוק רמות כולסטרול ולוודות שמינון simvacor שאתה נוטל מתאימות. בקשר ל lotan plus בד"כ לוקחים פעם ביום (בבוקר) אחרת צריך ללכת לשירותים גם בלילה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי