MODAL והשפעות הלוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/04/2010 | 12:19 | מאת: דניאל

שלום דוקטור, היום נבדקתי אצל רופא מומחה, מהטובים שיש, בשל סבל רב שנים משהייה ממושכת בשירותים ומחוסר התרוקנות ולאחר בחינת החומר הרפואי (בדיקת קולונסקופיה, מנומטריה וכו') קבע כי אני סובל מתסמונת המעי הרגיז. קביעה זו לא הייתה חדשה לי רק שעד היום לא קיבלתי כל טיפול לבעיה. הרופא נתן לי תרופה בשם MODEL ואמר לי לנסות אותה במשך 30 ימים ולחזור אליו לביקורת. לפני שהלכתי לקנות את התרופה, מצאתי באינטרנט המון מאמרים וביקורות של צרכנים שצרכו את התרופה, ודובר שם על תופעת לוואי של אימפוטנציה. כמובן שבשל כך, התלבטתי קשות אם לקנות את התרופה. מחד, אם התרופה תעזור אזי איכות חיי תשתפר פלאים (המדובר בבעיה קשה של שהייה בשירותים) ומאידך, אני לא רוצה לפתור בעיה אחת על מנת ליצור אחרת. שאלתי היא האם הנזק שיכול להגרם מהשימוש בתרופה רב מן התועלת ממנה לטווח ארוך. אודה לתשובתך, דניאל

15/04/2010 | 13:48 | מאת: כמאל עמארנה

דניאל שלום, לפי מקורות המידע שבידינו- MICROMEDEX והעלון לצרכן- אין תופעת לוואי של אימפוטנציה עקב השימוש בתרופה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי