האם רמוטיב 250 הוא גם תרופה מנע/ הפחתת כאב ראש?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/04/2010 | 20:43 | מאת: יעל

הנאורולוגית נתנה לי את התרופה לטיפול בכאב ראש כרוני שלא עובר. הופתעתי לגלות על התוית שלא מוזכר כלום לגבי טיפול בכאב , והתרופה מיועדת לדיכאון. אני לא סובלת מדיכאון או חוסר שינה או כל דבר מהדברים שכן כתובים על התוית. התשרתי לרופאה , והיא אמרה לי שלתרופה יש ערכים נוספים ושלמרות שלא כתוב על התוית בכל העולם משתמשים בה לטיפול בכאב ראש וזה דבר ידוע. שמעתם משהו על זה?

12/04/2010 | 14:49 | מאת: כמאל עמארנה

על שלום לפי ה- MICROMEDEX אין התוויה רשומה של מניעת או הפחתת כאב ראש התרופה מיועדת לטיפול בדיכאון לפי הספרות שבידנו התרופה היא על בסיס St. John's wort (Hypericum perforatum) בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי