פרמטון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/03/2010 | 11:57 | מאת: משיח רחל

שלום רב, אני לוקחת אומגה 3 + ויטמין d האם אפשר לקחת גם פרמטון והאם אין התנגשות ביניהם מתי כדאי לקחת לספיגה טובה יותר את הוטימנים הנ"ל לתשובתכם אודה

02/03/2010 | 14:54 | מאת: אוריין לניאדו

רחל צהריים טובים, פרמאטן הינו מולטי ויטמין המכיל ג'ינסנג שזהו צמח מעורר ולכן מומלץ ליטול אותו בבוקר. ויטמין D ניתן ליטול בכל שעה ללא קרש לארוחות אך מומלץ ליטול כל יום באותה שעה. אומגה 3 מומלץ לקחת עם האוכל. לא נמצא כי יש אינטארציה בין 3 תוספים אלו. בברכה,

02/03/2010 | 15:28 | מאת: רחל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי