בעלי חולה מיום ראשון בסינוסיטיס.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/02/2010 | 23:14 | מאת: איה

4 ימים קיבל זינט, מכיוון וחששה הרופאה שמדובר בדלקת ריאות. צילום רנטגן שלל את האבחנה הזו. הוא החל סובל מתופעות של סינוסיטיס והיום החליף לו רופא אף אוזן גרון את התרופה ל- DOXYLIN 100 כדור 1 ביום. ו- פלאג'יל 250 מ"ג 2 טבליות פעמיים ביום וכן לורטדין 10 מ"ג 1 ביום. רציתי לשאול את התרופות בסדר! ולשם מה ה- פלאג'יל? הוא גם ציין שהסינוסיטיס היא 100%.

שלום, דוקסילין היא אנטיביוטיקה שניתן להשתמש בה לטיפול בסינוסיטיס לורטדין היא תרופה נגד אלרגיה, המתן של פלג'יל יכול להיות בגלל חשד של הרופא שהסינוסיטיס נגרמה מחיידק אנאירובי ופלג'יל מטפל בחיידקים מסוג זה. בברכה אליאס

25/02/2010 | 14:54 | מאת: אוריין לניאדו

איה שלום, התרופה פלאג'יל הינה אנטיביוטיקה הפועלת כנגד חידקים אנאירוביים, ייתכן והרופא חושש שהסינוסיטיס נגרם ע"י מספר חידקים ולכן החליט לשלב את 2 סוגי האנטיביוטיקה. מבחינת המינונים אלו המינונים המומלצים לתרופות אלו. החלמה מהירה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי