מדבקת אוורה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/02/2010 | 17:33 | מאת: קרן

אני התחלתי את הטיפול באוורה לפני שבוע, אתמול החלפתי למדבקה השנייה. עד לפני המדבקה אני משתמשת קבועה בגלולות מרסילון - כבר 5 שנים. אני מנסה את המדבקה מפאת כולסטרול גבוה, בניסיון להורידו. מאז ששמתי את המדבקה הראשונה, התעוררו לי כאבי ברכיים נוראיים עד כדי אי-יכולת הליכה. האם ייתכן וזה מהמדבקה? (כאבי פרקים מופיעים בתופעות הלוואי) האם אני יכולה להורידה לפני תום השבוע? ולחזור לגלולות?

23/02/2010 | 15:03 | מאת: אוריין לניאדו

קרן שלום, במידה והכאבים עד כדי קושי בהליכה עליך להוריד את המדבקה ולפנות לרופא הנשים, יש להמתין עד קבלת המחזור ולהתייעץ עם הרופא לגבי התאמת תכשיר חלופי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי