פרוטופיק -משחה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/02/2010 | 14:26 | מאת: שיר

בתי בת 5 סובלת כבר למעלה משנה מאקשמה חריפה רק בכף יד ימין.3 פעמים כבר התחלפנ לנ ציפורן באצבע אחת וישנו גרד , אדמומיות יובש חמור ,סדקים עד הועפת דם. כל המשחות שניתנו כולל אנטיביוטיקה דרך הפה לא עזרו ואם עזרו לזמן קצר , ברגע שהופסק הטיפול חזרה התופעה. הפעם קיבלנו מהרופא משחת פרוטופיק.אך מצויין שהי אמיועדת רק למבוגרים.מה החומרים הפעילים?האם היא נחשבת משחה "קשה" והאם ישנם סטרואידים?

02/02/2010 | 14:40 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לפי המקורות שבידינו (Micromedex ועלון התרופה) המשחה פרוטופיק בריכוז % 0.03 רשומה לשימוש במבוגרים ובילדים מעל גיל שנתיים שלא הגיבו כראוי לטיפולים אחרים. החומר הפעיל הוא טקרולימוס, והוא איננו סטרואיד. בברכה, מוחמד אבו פול

30/05/2010 | 17:49 | מאת: שלי

מישהו יכול לכתוב בבקשה לגב הפרוטופיק, כמה מ"ל היא מכילה ומה עלותה???

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי