תופעת לווי אחרי הפסקה מליריקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/01/2010 | 14:03 | מאת: alex

שלום רב, אני בן 35 סובל מכאב נירופטי בכפות ידיים אחרי פגיעה בעמוד השדרה. רופא המליץ לי ליריקה 75 מ"ג פעמיים ביום. לקחתי 3 כדורים והרגשתי סחרחורות וחוסר שיווי משקל, חוסר ריכוז. מייד הפסקתי כי היה לי קשה מאוד לתפקד. היום כבר שבוע אחרי שלקחתי כדור אחרון ואני עדיין מרגיש כל התופעות לוואי. האם זה יתכן שבסה"כ 225 מ"ג של ליריקה כל כך משפיע וכבר במשך שבוע?

02/02/2010 | 14:43 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, על פי מקורות המידע שבידנו (מיקרומדקס מעודכן לרבעון האחרון) תופעות הלוואי של סחרחורת ופגיעה בריכוז אכן מוכרות בשימוש בתרופה Pregabalin(ליריקה). סביר להניח שלאחר שבוע לא אמורה להיות השפעה של התרופה. יתכן והתופעות לוואי מיוחסות לתרופות אחרות (במידה ואתה נוטל תרופות נוספות). עליך לפנות לרופא על מנת להיבדק. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי