דיזותיאזיד 25 מינון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/01/2010 | 09:06 | מאת: לילה

לקחתי תקופה ארוכה דיזותיאזיד 25 וקרדילוק 5 להורדת יתרלחץ דם. מאחר ולקראת בוקר לחץ הדם שלי היה עולה המליצה לי הרופאה לקחת כדור של דיזותיאזיד 25 גם בערב. אכן לקחתי תקופה מסוימת את שני הכדורים וגם קרדילוק 5 והלחץ דם התאזן. לפנישבוע כשהלכתי לקבל את המרשם נאמר לי ע"י הרוקח שאסור לקחת 2 דיאזותיאזיד 25 ליום. מה לעשות?

19/01/2010 | 09:57 | מאת: אוריין לניאדו

לילה שלום, אפשר להגיע עד מינון של 100 מ"ג ליום, אפשר לחלק את המינון לפעמיים ביום תלוי במצב הרפואי ובאיזון לחץ הדם. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי