שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/12/2009 | 14:08 | מאת: vlada

שלום, רציתי לדעת האם יש איזושהי הגבלה בנטילת ESCITALOPRAM עם ויטמינים ופרוביוטיקה.האם צריך לקחת לא ביחד? ואיזה תופעות לוואי יכולות להיות לESCITALOPRAM? תודה רבה

11/01/2010 | 13:37 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, ע"פ המקורות שבידינו (Micromedex מעודכן ועלון התרופה), לא ידוע על אינטרקציות בין התרופה לויטמינים כלשהם. חלק מתופעות הלואי של התרופה הן עצירות, בחילה, הקאות, גודש באף, עליה במשקל, נמנום, סחרחורות, יובש בפה, כאבי שרירם ומפרקים, רעד, הזעה מוגברת. תופעות לואי כמו הפרעות במתן שתן, הצהבת העור והחלק הלבן בעין, חום גבוה והתכווצות שרירים מחייבות פנייה מיידית לרופא. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי