פריזמה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/11/2009 | 21:11 | מאת: לילי

אני לוקחת פריזמה 20 מ"ג כול יום. בשלושת הימים האחרונים יש לי קילקול קיבה ואני משלשלת. האם יש סיכוי שהכדורים לא נספגים? או ברגע שאני לוקחת אותם הם נספגים ישירות לדם? אני לא מבינה בזה ואודה לתשובה.

08/12/2009 | 10:51 | מאת: אוריין לניאדו

שלום, על פי מקורות המידע שבידנו (מיקומדקס מעודכן לרבעון האחרון) , אחת מתופעות הלוואי העיקריות של FLUOXETINE (פריזמה) הם בעיות במערכת העיכול הכוללות שלשול (38% מהמקרים) , בחילות (25-30% מהמקרים) והקאות (2-3% מהמקרים) . במידה ואת משלשלת מייד לאחר נטילת התרופה יש סבירות גבוהה כי התרופה לא נספגה. אם מדובר על מספר שעות לאחר הנטילה ככל הנראה התרופה נספגה. עלייך להיוועץ ברופא במידה ותופעה זו אינה חולפת. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי