ויטמינים???????????

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/11/2009 | 10:23 | מאת: גלי

אני בת 16 וחצי. כל יום אני נוטלת ויטמין ESTER C 500. רמת ויטמין B12 שלי נמוכה. האם אני גם יכולה ליטול כל יום גם כדור מציצה של ויטמין B12 בתוספת חומצה פולית 1200 מקג'? האם אין בינהם התנגשות או ריאקציה שלילית? האם אפשר לבלוע את שניהם יחד או צריך לחכות מספר שעות בין אחד לשני? תודה

23/11/2009 | 14:30 | מאת: אוריין לניאדו

גלי שלום, אין אינטארציה בין 2 סוגי הויטמינים, את שניהם מומלץ ליטול לאחר האוכל. כדורי מציצה מכילים 1000 מק"ג B12 ועד 400 מק"ג חומצה פולית, יש לערוך בדיקת דם לאחר 3 חודשי נטילה של B12 ואם הרמה היא בטווח יש להפסיק, במידה ואין עליה כלל עליך לפנות לרופא המטפל לשקו צורת מתן אחרת. בברכה,

12/12/2009 | 12:41 | מאת: ג

בגיל כזה להתחיל עם הכדורים?! מה יהיה כשתגיעי לגיל 60?! יש פתרונות מין הטבע. לפרתים נוספים - תשאירי מייל או פלאפון. בברכה, ג

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי