נקסין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/11/2009 | 09:08 | מאת: קרן

בוקר טוב. לאחר כאבים שנמשכים כבר חודשים ארוכים בעצם הנזב, ושסיבתם לא ברורה, נתן לי הרופא כדורי נקסין לקחת למשך שבועיים. הם אכן עוזרים אבל שאלתי היא: 1. האם מדובר רק בשיכוך כאבים, או שאם יש דלקת באזור מדובר גם בריפוי תרופתי? 2. האם חשוב לקחת אותם למשך כל השבועיים (הם עושים לי בחילה וצרבת די קשה, אפילו בליווי סותרי חומצה)? 3. האם אני יכולה להפחית את המינון מ-1000 מ"ג ל-500 ביום? (משקלי 58 קילו) תודה! קרן

קרן שלום, מהמידע שמסרת קרוב לודאי שיש דלקת באידור לכן חשוב להמשיך את הטיפול. לגבי הורדת המינון צריך להתייעץ עם הרופא שרשם לך את התרופה. בנוסף לזאת מומלץ לקחת את התרופה אחרי ארוחה. באיזה סותרי חומצה את משתמשת?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי