תרופת "אומריגם" IVIG

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/11/2009 | 12:22 | מאת: ורד מלכי

שלום רב אבקש לדעת אם יש תרופה חלופית זהה ביותר לתרופת האומריגם של חברת אומריטקס הבנתי שיש תרופה זהה של חברת טבע שנקראת משהו כמו "גמא גארד" האם זה נכון והאם באמת התרופה זהה רק היצרן שונה? האם זה גם עירוי ורידי?

11/11/2009 | 13:24 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, על פי העלון לרופא התרופה " OMR-IGG-AM" מכילה 5% ( 50mg/ml) של חלבון שמתוכן לפחות 95% הוא חלבון מסוג IgG . כמות ה- IgA הוא פחות מ- 0.15 mg/ml . התרופה "Gammagard liquid" מכילה 10% (100mg/ml ) של חלבון שמתוכן לפחות 98% חלבון מסוג IgG וכמות ה- IgA הוא 0.037mg/ml וכמות מזערית של IgM (trace amounts) . התרופות מכילות כמויות שונות של חומרים ועל כן אינם זהות. שתי התרופות ניתנות IV . היצרן של גאמגארד הוא " Baxter HealthCare " ועל פי המידע שבידנו הוא אינו משווק בארץ. היצרן של אומריגם הוא " OMRIX BIOPHARMACEUTICALS". בברכה,

11/11/2009 | 13:25 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, על פי העלון לרופא התרופה " OMR-IGG-AM" מכילה 5% ( 50mg/ml) של חלבון שמתוכן לפחות 95% הוא חלבון מסוג IgG . כמות ה- IgA הוא פחות מ- 0.15 mg/ml . התרופה "Gammagard liquid" מכילה 10% (100mg/ml ) של חלבון שמתוכן לפחות 98% חלבון מסוג IgG וכמות ה- IgA הוא 0.037mg/ml וכמות מזערית של IgM (trace amounts) . התרופות מכילות כמויות שונות של חומרים ועל כן אינם זהות. שתי התרופות ניתנות IV . היצרן של גאמגארד הוא " Baxter HealthCare " ועל פי המידע שבידנו הוא אינו משווק בארץ. היצרן של אומריגם הוא " OMRIX BIOPHARMACEUTICALS". בברכה,

11/11/2009 | 13:25 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, על פי העלון לרופא התרופה " OMR-IGG-AM" מכילה 5% ( 50mg/ml) של חלבון שמתוכן לפחות 95% הוא חלבון מסוג IgG . כמות ה- IgA הוא פחות מ- 0.15 mg/ml . התרופה "Gammagard liquid" מכילה 10% (100mg/ml ) של חלבון שמתוכן לפחות 98% חלבון מסוג IgG וכמות ה- IgA הוא 0.037mg/ml וכמות מזערית של IgM (trace amounts) . התרופות מכילות כמויות שונות של חומרים ועל כן אינם זהות. שתי התרופות ניתנות IV . היצרן של גאמגארד הוא " Baxter HealthCare " ועל פי המידע שבידנו הוא אינו משווק בארץ. היצרן של אומריגם הוא " OMRIX BIOPHARMACEUTICALS". בברכה,

11/11/2010 | 13:16 | מאת: קרן

שלום. אני אמא לילד בן שש חולה CVID שמקבל אומריגם אחת ל 4 שבועות. החל מחודש הבא הוא יקבל גמא גארד במקום. מישהו ניסה? יש תופעות לוואי אחרות? מה המשמעות של ההבדל בהרכב? תודה קרן

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי