כאיב מחזור קשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/10/2009 | 15:52 | מאת: רעות

בשנה האחרונה התחלתי לסבול מכאבי מחזור מאוד קשים (לפעמים זה אפילו מקרין לי לגב). מה יכול לגרום לזה ככה פתאום להופיע? ויש איזו תרופה שאמורה לעזור לי להפחית את הכאב?

13/10/2009 | 15:42 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, עלייך לפנות לרופא הנשים שלך ולהתייעץ עימו בנושא. גלולות למניעת הריון נרשמות במקרים מסוימים לטיפול בכאבים קשים אך לרוב הטיפול נעשה באמצעות תרופות מקבוצת ה-NSAIDS כגון איבופרופן, נקסין, נרוסין, אדקס, אדויל, נורופן וגם אקמול או דקסמול משמשים לטיפול בכאבי מחזור. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי