אנציפלמד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/10/2009 | 22:10 | מאת: SPPI

שלום, אשמח לשמוע מה בדיוק התרופה עושה וכיצד יש ליטול אותה. תודה

11/10/2009 | 15:54 | מאת: כמאל עמארנה

שלום SPPI, לפי המיקרומדקס המעודכן לרבעון זה הפעילות הרפואית של התרופה היא הסדרת הפרעות עיכול. ENCYPALMED מורכבת מ עמילז ,טריפסין וליפאז לכן עוזרת בפירוק שומנים, חלבונים, פחמימות ומחישה את פעילות המעיים ע"י הגברת פעילות האנזימים הטבעיים. אין ללעוס את התרופה יש לבלוע עם מעט מים,ליטול את התרופה עם או לפני האוכל. בברכה, כמאל

02/06/2012 | 21:48 | מאת: חופית

האם אתה ממליץ לי שאני בת 27 עם גזים כאבי בטן וקלקולי קיבה באופן יומיומי ליטול תרופה זו? או שמא משהו יותר מעודן או אחר?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי