צריכה יעוץ

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/09/2009 | 12:46 | מאת: אלונה

האם אינסולין ארוך (לנטוס)מונע היפויים בצורה טובה יותר מNPH האם לNPH יש שיאים?

07/09/2009 | 16:08 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, גם אינסולין לנטוס וגם NPH מספקים רמת אינסולין בזאלית לגוף. ההבדל בין שניהם הוא במשך פעולתם בגוף. NPH (אינסולין טווח בינוני) פועל לכ- 12 שעות ועל כן נלקח פעמיים ביום בעוד שהלנטוס (אינסולין ארוך טווח) פועל לכ- 24 שעות ועל כן נלקח פעם ביום. על פי מקורות המידע שבידנו, מיקרומדקס מעודכן, ישנם חולים שחווים פחות היפוגליקמיה עם אינסולין לנטוס. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי