מבולבלת.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/07/2009 | 18:17 | מאת: אושר

שלום יש לי בעיות ריכוז וקיבלתי מהרופא מרשם של ריטלין 10 מ'ג. אני שוקלת 78 לכן אני צריכה לקחת 2 ממה שהבנתי ממנו. מה שאני לא מבינה זה לכמה זמן זה משפיע? והאם אני צריכה לקחת אותם ביחד בבוקר כשאני מתחילה ללמוד? האם אחרי שנגמרת ההשפעה של התרופה אני רוצה ללמוד בערב אפשר לקחת עוד? אני נורא מבולבלת ולא יודעת איך להשתמש בתרופה. אני כל יום בבוקר לומדת, איך לקחת?, ואם רק 2 אז בבת אחת בבוקר? לאכול או לא לאכול לפני? ואם זה משנה.? אודה לכם אם תעזרו לי. הלכתי קצת לאיבוד.

שלום, 1. במידה ואת מקבלת 2 כדורים של 10 מ"ג ליום יש צורך לחלק את המנה לשניים- כדור בבוקר וכדור אחה"צ. את הכדור השני מומלץ לקחת לפני השעה שש בערב על מנת למנוע תופעת לוואי של נדודי שינה. 2. הכדור משפיע למשך זמן של כ- 2-4 שעות. 3. לגבי נטילת מנה נוספת יש צורך לפנות לרופא לקבלת תשובה. 4. רצוי לקחת את התרופה 30-45 דקות לפני ארוחה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי