קלונקס 0.5 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/08/2007 | 13:41 | מאת: שאול

אמא שלי חולת לצהיימר עם מידיי פעם התקפי זעם התחילה לקחת כדור בשם קלונקס 0.5 מ"ג האן יכול להשפיע ע ל לחץ דם?סחרחורחת המינון שנאמר לה 1 פעמיים ביום. לקחה יומיים וביום השני ל אמרגישה כל כך טוב האם קשור לכדור?

22/08/2007 | 11:42 | מאת: אוריין לניאדו

שאול שלום, מבדיקה באתר מירקומדקס המעודכן לרבעון האחרון וממאמרים שנכתבו על התרופה בשנה האחרונה נמצא כי תופעת לוואי של סחרחורות אופיינית לעד 50% מהמטופלים הנוטלים קלונקס. לא נמצא מידע המציין תופעת לוואי שמעלה או מורידה לחץ דם כאשר לוקחית את התרופה. רשמת שהיא מרגישה לא טוב , האם פרט לסחרחורות הופיעו תסמינים חדשים? בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי