זאלדיאר כדור אחד ביום

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/12/2020 | 13:12 | מאת: בתיה

שלום רב, כדור זאלדיאר פעם ביום, שנטלתי במשך חודש -ברצוני לחדול. הגוף כנראה התרגל לתרופה ואינני מצליחה לרדת מן הכדור עד כמה שיישמע מוזר. אני חווה תחושות חרדה ודיכאון עצבנות וקשיים בשינה. יש לציין שמחמת כאבי גב היו לי לא אחת תקופות בעברי שנטלתי זאלדיאר וחדלתי, אבל זה היה לפני מספר חודשים לפחות. לא בצמוד לתקופה העכשווית. האם זה 'מצטבר'? אני מנסה כעת לרדת בעזרת טיפות טרמדול. האם תוכל בבקשה להדריך אותי מה המינון והתכיפות הנכונים לצורך הירידה מן הזאלדיאר? תודה!! בתיה

שלום, נא לציין כמה כדורי זלדיאר את נוטלת ביום ? לכמה זמן ? וכעת האם התחלת עם טרמדול ? האם לוקחת טרמדול וזלדיאר במקביל ?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי