האם עדיף לקחת אלטרוקסין או משלשלים?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/11/2020 | 21:35 | מאת: אנה

היי רציתי לשאול מה התופעות לוואי של לקיחת אלטרוקסין ללא מרשם אני לוקחת 10 משלשלים, מה יעשה פחות נזק? עדיף להמשיך עם זה מאשר לקחת אלטרוקסין? אני יודעת שעדיף לא לקחת כלום אבל זה יותר חזק ממני אני עמוק בתוך ההפרעה

שלום, מה ההתוויה למתן אלטרוקסין ?! האם זה להרזייה ?! אם כן, נא לעצור את הטיפול ולקחת בדיקת דם להורמוני בלוטת התריס. מאוד מסוכן ליטול את התרופה ללא מרשם, זה עלול לסכן אותך בהפרעות קצב ועוד תופעות לוואי אחרות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי