סטרונאז ספריי לאף האם בטוח לשימוש

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/10/2020 | 05:35 | מאת: דנה

שלום עקב פוליפ באף בנחיר ימין וקונכה מוגדלת בנחיר שמאל השתמשתי בסטרונאז ורינולסט פעמיים ביום במשך חודש בבדיקה חוזרת אצל הרופא אמר לי שאין פוליפ עכשיו אבל אמר לי להמשיך עם אחד התרסיסים לעוד חודשיים אז בחרתי להמשיך עם סארונאז אז לרסס פעם ביום או פעמיים היום כמו שהייתי בוקר וערב? לכמה חודשים אפשר להיות עם סארונאז אני חוששת אם אפסיק הפוליפ יצמח שוב האם סטרונאז מכיל כמות גדולה של סטרואידים שיכול להזיק לגוף? החומר שמוחדר לאף נכנס גם לשאר האיברים או רק באיזור האף? אשמח אם תתייחס לשאלות ששאלתי ותודה מראש

שלום, עדיף לא למשוך עם הטיפול יותר זמן מכיוון שעלולה להיות ספיגה סיסטמית ! תמשיכי עם הטיפול במשך חודשיים הבאים ועד לביקורת הבאה אצל הרופא. אם אין צורך בטיפול יש להפסיק ובמידת הצורך ניתן להחזיר אבל לא ליטול תרופה כאשר אין התוויה מחייבת !

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי