כדור....................

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/10/2020 | 15:42 | מאת: דן

תודה על התשובות מאז הקרבדקסון והורדה של הרדיולק הדופק מהיר מעל 100 האם אפשר לשלב בין שניהם תודה

22/10/2020 | 19:18 | מאת: דן

או שכדאי להוסיף עוד קרבדקסון בערב.ואם אפשר לחצות את הכדור תודה

בד"כ נהוג ליטול את הכדור פעמיים ביום (ולא פעם ביום), ולכן ניתן לחצות את הכדור וליטול פעמיים ביום, ז.א 3.125 מ"ג פעמיים ביום) ואם עדיין הדופק + לחץ הדם לא נשלטים אז ניתן להעלות את המינון בהתאם. חשוב לשים לב שהתרופה הזו גם מורידה לחץ דם, ולכן חשוב לעקוב אחרי לחצי דם במקביל לדופק.

לא, אסור לשלב ביחד, כפי שציינתי מקודם ניתן להעלות מינון. בהתחלה תנסה לפצל את המינון ל- 3.125 מ"ג פעמיים ביום, ואם עדיין הדופק גבוה ניתן לעלות ל- 6.25 מ"ג פעמיים ביום, ואם עדיין הדופק לא נשלט ניתן לעלות ל- 12.5 מ"ג פעמיים ביום. כפי שציינתי מקודם, תעקוב במקביל אחרי לחץ דם !! יתכן שהדופק גבוה כי לחץ הדם נמוך !

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי