מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/10/2020 | 17:23 | מאת: הדר

דר שלום רב, קניתי מולטי ויטמין האחוזים פר ויטמין במולטי לא מגיע למה שאני רוצה שיגיע להבדיל מחברת כדורים אחרת. 2 שאלות-1-האם יש מניעה לקחת 3 כדורים בבת אחת? 2-האם זה הגיוני להרגיש בחילה כשלוקחים יותר מאחד ולמה זה קורה (לוקחת אחרי אוכל..)? תודה

הדר שלום רב, לנו אין מידע מספיק ומהימן לגבי תכלות הויטמינים בתכשיר שקניית !! כי תהליך אישור של ויטמינים במשרד הבריאות שונה מהתהליך של תרופות ! ולכן זה לא מקצועי להמליץ על העלאת מינון או שינוי תדירות מתן של התוספים כאשר אנחנו לא בטוחים בתכלות התכשיר !! והאם העלאת תדירות המתן לא נגרום לנזק כי אנחנו לא יודעים בדיוק מה יש בתכשיר !!

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי