כאבים בברכיים וצליעה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/10/2020 | 23:44 | מאת: אביבה דומנוביץ

קיימת בעיה של כאב בברך ימין איני מצליחה לקפל את הרגל ולהתכופף להערכתי משבריי מאמץ ומפעילות ספורטיבית -הכאב החל לפני חודשיים אורטופד המליץ לי ליטול מגה גלופלקס אך אין תיקון למצב .רופאת המשפחה רשמה לי אמוקסי קאר פורטה 500 לטיפול בדלקת האם זה יכול לעזור לי לשיכוך הכאב וטיפול בדלקת שהיא אפשרית?

טיפול באמוקסי קאר פורטה הינו טיפול אנטיביוטי ! אשר מטפל בזיהום חיידקי. האם מהסתכלות רופאת המשפחה רואה שיש זיהום חיידקי בגלל זה רשמה אנטיביוטיקה ? טיפול באנטיביוטיקה אינו מטפל בכאב, אבל אם אכן יש זיהום ונותנים אנטיביוטיקה אז הכאב יורד. נא לוודא עם הרופאה את האבחנה. ניתן לשקול כעת מתן טיפול לשיכוך כאב רגיל במקרה ואין התווית נגד קלינית. רפואה שלמה,

18/10/2020 | 10:48 | מאת: שרית פשה

ביתי לוחמת בשירות קרבי וסבלה מאוד משברי מאמץ. בהתייעצות עם רופא המשפחה והרופא הצבאי התחלנו שימוש בסידן האמורפי מה שהקל מאוד על התופעות וכעבור כשלושה ארבעה חודשי שימוש חשה בהטבה סופר משמעותית .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי