התנגשות בין תרופות - סיאליס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/09/2020 | 17:27 | מאת: משה

שלום ד"ר, 1. אני אמור להתחיל לקחת סיאליס יומי 2.5 מ"ג. ראיתי בעלון שיכולה להיות התנגשות עם אנטיביוטיקה מסוג מקרולידים. בדיוק סיימתי לקחת אזיתרומיצין (3 כדורים של 250 מג בשבוע, למשך שבועיים). אני מבין שזמן מחצית החיים שלו הוא 68 שעות. האם יש צורך לחכות בין לקיחת כדור האנטיביוטיקה האחרון לבין תחילת הטיפול בסיאליס ואם כן כמה זמן? 2. בנוסף אני לוקח איקקלומין במינון נמוך ותוספי תזונה: אלוורה וחומצה אלפא ליפואית. האם יכולה להיות איזשהי התנגשות בין התרופות הללו ובין הסיאליס. בתודה, משה

שלום משה, אין דאגה תוכל להתחיל מייד סיאליס מכיוון שדוקא AZTHROMYCIN איננו עושה אינטראקציות בין תרופתיות בשונה משאר המקרולידים. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי