רמוטיב - אינטראקציה עם תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/08/2020 | 11:59 | מאת: אלי

הי דוקטור, בהמשך לשאלה הקודמת שלי על אינטראקציות עם רמוטיב שעומד לקחת, כותב כאן שוב כי לא ענית לי, חוץ מאומפרדקס שאמרת להמנע.. מה לגבי קלונקס, אוקמול, גביסקון נוזל לצרבות, ושתיית אלכוהול? אפשר לשתות בירה אחת בערב ביום שלקחתי רמוטיב? בתודה מראש,

יש שאר התרופות קיימת גם אזהרה שרמוטיב עלול להוריד את הרמה של קלונקס בדם !

20/08/2020 | 22:56 | מאת: אלי

התגובה שלך לא ברורה.. יש אינטראקציה עם כל התרופות שציינתי? להמנע מכולן? ולגבי קלונקס- אי אפשר אז לקחת במקביל?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי