רמוטיב והסבירות לנשירת שיער

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/08/2020 | 00:19 | מאת: אמיר

הי, הומלץ לי על התרופה אבל שמעתי שהיא עלולה לגרום לנשירת שיער מהראש.. עד כמה זה נכון, ומה הסבירות שיקרה לי מנטילה ממושכת של מספר חודשים? אני לא רוצה להיות קירח בגלל תרופה.. בתודה,

זה לא מהתופעות לוואי השכיחות שיש לתרופה ! אכן התרופה עלול לגרום לרגישות לאור, ולכן ניתן להתחיל להשתמש תוך מעקב. חשוב לדעת שאם אתה נוטל עוד תרופות עם רמוטיב אז יש לקחת בחשבון שהתרופה עושה הרבה יחסי גומלין בין תרופות (אינטראקציות) ולכן תצטרך לבדוק האם מותר לשלב כן או לא.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי