אינטרקציה בין תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/08/2020 | 23:06 | מאת: אלי

שלום, הרופא שלי המליץ לי להתחיל לקחת רמוטיב כדור של 500 מ"ג כל בוקר, למשך כמה חודשים (כי אני לא רוצה ציפרלקס ודומיו) לסטרס ומתח. העניין הוא שיש לי גם דלקת כרונית בקיבה אז לוקח לפעמים אומפרדקס, וגם בלילה לפני השינה לפעמים קלונקס. מפעם לפעם גם אוקמול כשכואב. האם יש לרמוטיב אינטרקציה בעייתית עם אחת התרופות שציינתי? ומה לגבי אלכוהול? אפשר לשתות בירה אחת בערב ביום שלקחתי רמוטיב? בתודה מראש,

אסור לשלב רמוטיב עם אומפרדקס. מכיוון שרמוטיב מגביר את הפירוק של אומפרקדס ואז אתה לא מקבל תועלת מהתרופה. ולכן יש להימנע !! וטוב ששאלת

16/08/2020 | 11:45 | מאת: אלי

תודה ד"ר.. ומה לגבי יתר התרופות שציינתי? והאלכוהול? לא הגבת על כך..

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי