אחסנה של כדורים בשם אינווגה בצנצנת(מחוץ למגש(

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/08/2020 | 08:59 | מאת: סעק

שלום, מעוניין לאחסן את הכדורים האלו מחוץ למגש המקורי. זה אפשרי? במידה ואפשרי ,אפשר פתוחה או חייבת להיות סגורה? נגיד הצנצנת האלו עם פקק השעם בגודל קטן. במידה ולא ניתן את כל המגשים(4) אפשר מגש בכל שבוע? או שאסור אפילו יום מחוץ למגש? ולמה(אשמח להסבר)

אין לא לאחסן תרופות מחוץ לאריזה המקורית אלא אם מדובר במגש שמיועד לאחסון תרופות, ולא בכל מגש

18/08/2020 | 22:35 | מאת: סעק

מצטער לא הבנתי את תשובתך. הכדורי אינווגה מגיעים במגש כסוף סטנדרתי סגור (נראה לי כמו כל תרופה) על מנת להוציא כדור צריך לקרוע את העטיפה כלומר מגש כזה : https://images.app.goo.gl/ZekHr1RHNTsGxhuFA כתבתה אין לא לאחסן - כלומר אני מבין שהדבר אפשרי , אלא אם כן התכוונת , "אין לאחסן " ואז זה ברור .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי