נוקטורנו 3.75 או בונדרומין 0.25

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/06/2020 | 10:59 | מאת: א

שלום, גיל 57 לוקחת סטטינים, נרדמת בסדר אבל 3 פעמים בשבוע מתעוררת אחרי 5-6 שעות שינה ולא מצליחה לחזור לישון רוצה לישון 7 שעות, נוקטורנו לקחתי פעם אחת בטיסה ארוכה לחול בונדרומין לקחתי כעשרה ימים לאחר ניתוח איזה כדור מבינהם מומלץ לקחת שאוכל לחזור לישון מהר מהיקיצה ושלא יהיה לי סחרחורת ועייפות בבוקר, מעדיפה לקחת את הכדור רק אחרי שהתעוררתי באמצע הלילה כי אין לי בעיה בהירדמות, ואם יש כדור אחר אשמח לשמוע, תודה מראש

שלום, נוקטורנו עשויה לעזור בשמירה על רצף שינה, ולכן יש ליטול לפני השינה בלילה. יש לציין ששימוש בתרופה צריך להינתן ע"י הרופא המטפל שלך ובהתחשב באבחנות רקע שיש לך. ולכן יש לפנות לרופא המטפל להמשך טיפול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי