האם טרזודיל יכול לגרום לנדודי שינה והאם זה חולף עם הזמן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/06/2020 | 16:08 | מאת: נינה

מזה 13 שנה לוקחת 100 מג סרוקאל עזר במיוחד לשינה אך לאחרונה כבר לא השפיע טוב והשינה לא היתה טובה מה בכך שהרגשתי מהכדור הרבה עצבות. פניתי חרופאה שלי דהמליצה לי על טרזודיל בלילה ו50 מ"ג סרוקוואל במקום 100. כשלקחתי את הטרזודיל בלילה זה גרם לי נדודי שינה אז התחלתי בבוקר לקחת טרזודיל ובלילה 50 מ"ג סרוקוואל אך עדיין לא מצליחה להירדם מה עלי לעשות

שלום, דווקא טיפול בטרזודיל עוזר לשינה ומשרה שירה ולכן ההמלצה ליטול בלילה סמוך לשעת השינה. יש לפנות לרופאה לשלילת סיבות אחרות. ניתן להיוועץ עם הרופאה המטפלת לשקול חלופות אחרות אשר עוזרות לשינה ולמחלת רקע שיש.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי