ציפרלקס קלונקס ועייפות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/06/2020 | 00:59 | מאת: רעות

היי אני לוקחת קלונקס 3 חודשים ונמצאת בתהליכי גמילה ממנו ( כעת על כדור אחד ליום) וחודש וחצי ציפרלקס 10 מג. קמתי ממש עייפה ולא בזמן לאשפוז יום כמו שקרה לי בפעמים הקודמות אך מה שהטריד אותי זה שאחרי שלקחתי את הכדור ציפרלקס והרבע קלונקס הייתי ממש רדומה ולא היה לי חשק לדבר עם אף אחד, הרגשתי מטושטשת והשעניים שלי נעצמות. נרדמתי מ4 עד 7 מרוב שהייתי עייפה. קמתי הבוקר ערנית והכל עד שלקחתי את התרופות... ל זה היה סיוט אני הרגשתי כמו זומבי כל כך עייפה ורדומה. זה ממש מטריד אותי. זו הייתה עייפות קשה ממש. אם הייתי אמורה לעבוד היום אני בספק שהייתי מצליחה להחזיק מעמד במשמרת. ותחושות הניתוק והפחד התעצמו לי עכשיו קצת... אני עדיין מעט עייפה. הפסיכיאטר אמר לי להמשיך כך בינתיים. מה יהיה?

ההצעה שיש להעביר את מתן הכדורים לערב (לפני השינה) ואז התלונות של הרדימותוהעייפות לא יפריעו לך

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי