התאמת תרופות ואיטרקציה ביניהם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/06/2020 | 11:52 | מאת: מוטי

אני בן 80 סבלתי הרבה זמן מהפרעות קצב ולפני שלושה שבועות עשיתי צריבה . והרופא נתן לי פרוקור 200 מג +קרדילוג2.5 מג פעם ביום. אני גם לוקח אוקסר + ואילקביץ וליפיטור . לאחר בעיות קיבה ועיכול במשך הרבה זמן הלכתי לרופא פרטי. הוא רשם לי כמה תוספי מזון ועבור חיידקים שנתגלו בבדיקת צואה הוא רשם לי 3 כדורים ליום לשלוש פעמים במשך חודש של פרוטוסיד .אני מבקש לדעת אם זה בסדר שאקח אותו עקב העבר שלי של הפרעות קצב והכדורים שאני כבר לוקח. תודה רבה

שלום, אין בעיה עם השילוב ניתן ליטול ביחד. נא להוסיף לטיפול (אם לא מקבל) טיפול להגנה על קיבה כגון לוסק או נקסיום. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי