ג מילה מבנזודיאזפינים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/05/2020 | 23:53 | מאת: רעות

האם על מנת להיגמל מקלונקס רצוי לעשות זאת תחת מעקב פסיכיאטרי צמוד במסגרת אשפוזית- אשפוז יום ולהגיע למעקב יומיומי? התחלתי בהפחתה של קלונקס שלקחתי במשך 3 חודשים 1/4 כדור כפול שלוש ביום ובימים האחרונים התחלתי לרדת במינון של הכדור בבוקר. אני סובלת מעייפות קשה שמפריעה לי לתפקוד בעבודה, ממחשבות טורדניות, תחושת ריחוף וניתוק, פחד שאני מאבדת את האחיזה במציאות ופחד שמא אתאבד- שזה פחד שהיה קיים גם מלפני הקלונקס כנל לגבי תחושות הניתוק והספק. אני בנוסף מטופלת מעל לחודש בציפרלקס 10 מ"ג. אשמח לחוות דעתך.

נא לפנות לפסיכיאטר במטרה להיות במעקב צמוד לאור התלונות שציינת. הפסיכיאטר יבנה לך תוכנית טיפולית מותאמת אישית.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי