הוראות מבולבלות לנטילת כדור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/05/2020 | 09:15 | מאת: ס

שלום, יש לי דלקת בכתף וקיבלתי כדורי קספו 8, הרופא והרוקח אמרו לקחת אחרי האוכל ובדף שנמצא בקופסא של הכדורים(הוראות יצרן) כתוב לפני האוכל, מה לעשות? והאם ניתן לשלב עם טריבמין ואופטלגין והיכן לשמור את כל הכדורים? כתוב לשמור בטמפ של 25 מעלות, כשאני בבית והמזגן דולק, הבית קריר אבל לפעמים יוצאים והבית מתחמם. היכן לשמור את שלושת סוגי הכדורים?

שלום, קספו יש ליטול ממש לפני ארוחה, או אחרי אוכל. התרופה עלולה לגרום לכיב קיבה ולכן עדיף לתזמן עם ארוחה. בקשר לשימור התרופות העיקר שהטמפרטורה לא תעלה מעל ל- 25 מעלות. נא לשמור במקום קריר שלא חשוף לאור השמש.

08/06/2020 | 23:42 | מאת: ניקול

אני לא יודעת לגבי כל השאלות של התרופות רק רוצה לספר שאני נוטלת סידן אמורפי שעשוי לעזור לרפא דלקות במפרקים שונים. לי מאוד עזר בדלקת במפרק כף היד. קראו טסטימוניאל של השחיין האולימפי יעקב טומרקין : https://www.youtube.com/watch?v=4wD895vQPWA

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי