אטוריקוקסיב תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/05/2020 | 19:13 | מאת: ס

שלום, האם ישנן תרופות שיכולות לגרום להפרעה נוירולוגית כמו טיקים ? (עיוות בלתי רצוני) כמו שהעין לפעמים קופצת בזמן סטרס, אז במקרה שלי טיקים ברגל. זה קרה לי כשלקחתי 4 ימים כדורי אטוריקוקסיב, האם אלה תופעות שגרתיות בכדור הזה? מהן התופעות שלו? והאם ניתן לקחת אותו עם טריבמין(ויטמין בי)?

שלום, לא מדובר על תופעת לוואי של הטיפול ! לפי הספרות המקצועית אין דיווחים על התלונות שציינת תחת טיפול בתרופה. התרופה הזו מחייבת זהירות מפני נזק כלייתי בשימוש ארוך, בנוסף לעלייה בלחצי דם, והחמרה של מחלות לב (אם יש ברקע). אין בהלה עם הנושא, אבל חשוב להגביל את משך הטיפול , ולא ליטול את התרופה באופן כרוני. בריאות שלמה,

19/05/2020 | 09:17 | מאת: ס

ניתן לשלב עם טריבמין - ויטמין בי?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי