תנאי אחסון אורגלוטרן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/02/2020 | 20:42 | מאת: קורל

שלום חבילות אורגלוטרן שהיו חשופות לשמש ישירה מהחלון למשך מספר ימים, הזריקות היו סגורות באריזה המקורית והטמפרטורה לא הגיעה ל - 30 מעלות ( הטווח שכתוב על האריזה), האם אפשר להשתמש? היעילות לא נפגעה?

שלןם, תנאי אחסון : יש לאחסן בטמפרטורה שבין מעלות 30-2, יש לאחסן באריזה המקורית על מנת להגן מפני אור. אם הטמפרטורה לא עלתה מעל 30 ולא היה חשיפה ישירה (מחוץ לאריזה) לשמש ניתן להשתמש. השאלה איך ידעת שטמפרטורה לא עלתה מעל 30 ?!! במקרה ואכן לא עלתה ניתן להשתמש.

16/02/2020 | 09:01 | מאת: קורל

תודה על המענה, הזריקות היו באריזה, זה היה כשהיו כמה ימים חמים לפני כשבועיים, הטמפרטורות בתחזית היו 26-27 באזור שלי ולכן אני מניחה שלא הגיע לכך, האם לא כדאי להסתמך על כך?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי