ויטמין בי6 לבריאות השיער

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/12/2019 | 18:58 | מאת: עמוס

רופא עור רשם לי ויטמין בי 6 לבריאותמהשיער - חצי כדור כל יום. אין חיין לי כבר את המרשם. אני רואה עכשיו שיש מינונים שונים של 100 מ"ג ו-300 מ"ג. האם יכול לעשות סדר כמה צריך לקחת כל יום תודה

שלום, לא יכולים להמליץ לך על מינון מוסיים ללא רמות של B6 אצלך, ולפי מידת המחסור בבדיקות דם. ולכן עדיף שאותו רופא עור שיש לו את הבדיקות שלך יתן המלצה.

19/12/2019 | 14:51 | מאת: עמוס

תודה על תשובתך. מניח שיש מינון שכיח בהיעדר הנחיות רופא כמו ויטמינים אחרים? אם כן, מהו?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי