בקשר לתרופה קפרה ותופעות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/11/2019 | 18:49 | מאת: שירה

שינו לי תרופה שלוקחת לקפרה. לאחרונה בגלל שלא הספיק העלו לימאת המינון ולוקחת מינון הגבוה כבר שבועיים וחצי. ובימים האחרונים החלו לי גירויים , הצקות בעיניים ואף כאב . האם זה יכול להיות תופעות של הקפרה ?

שלום, קפרה הינה תרופה שעלולה לגרום לתופעות האלה. אבל וזה חשוב אין לשייך את הסיבות לקפרה ללא בירור נוסף אצל הרופא המטפל לשלילת סיבות אחרות שלא קשורות לקפרה. קפרה הינה תרופה יעילה ולכן אם יצא שזה נובע מקפרה אז יש לעשות טיטרצית מינון באופן הדרגתי יותר.

21/11/2019 | 18:12 | מאת: שירה

זהו שמבררת את זה . הלכתי לראות אם יש בעיה בעיניים ולא ראו. למרות זאת נתנו טיפות לכמה בעיות לבדוק הלאה ואין שום דבר אחר שמשפיע. בגלל שאלתי אם יש קשר אם כן אפנה גם לנירולוג .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי