נורוסין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/10/2019 | 00:52 | מאת: זיב

שלום אני סובל ממחלה כרונית בערמונית שגורמת לי לכאבים רבים ואין לה טיפול. גיליתי שאם במצב של כאבים חזקים אני לוקח נפרוקסן זה עוזר. שאלתי היא האם זה בסדר לקחת את התרופה פחות או יותר פעם מקסימום פעמיים בשבוע *באופן קבוע בלי שזה יעשה נזק פנימי?(ככה הבנתי) לפעמים אולי פחות. אצטיין שאני עדיין לא בן 18. תודה רבה

שלום, כן אפשרי. אבל לא להתמיד ליטול את התרופה באופן כרוני כי התרופה אם תיטול אותה באופן כרוני עלולה לגרום לפגיעה כלייתית (ולכן חשוב לשתות מים), וכיב קיבה ועוד. ולכן ניתן ליטול אבל לא באופן קבוע, וניתן להשתמש בתכשירים אחרים לכאב כגון אופלגין (טיפות). בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי