אלטרול..............

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/09/2019 | 15:14 | מאת: עדי

שלום ד"ר קיבלתי תרופה אלטרול אני אחרי תאונה דרכים ולא בא לי לקחת אותו השאלה שלי היא כזאת 1. האם התרופה עוזרת בכאבים? 2. האם התרופה היא פסיכיאטרית? 3.למה בעצם מביאים תתרופה הזאת? תודה רבה

שלום, אלטרול הינה תרופה שמשמת למספר התוויות : דיכאון (ממשפחת TCA), ולטיפול בכאבים כגון כאב נירופתי, פיברומיאלגיה. ולכן שימוש בתרופה עוזר לטיפול בכאב ואין מניעה ליטול את התרופה. חשוב לציין שהתרופה תלקח בלילה מכיוון שעלולה לפגוע בערנות. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי