חומצות אמינו HCF לחוסר אנרגיה ועייפות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/09/2019 | 08:14 | מאת: אביב

שלום, יש לי עייפות כרונית והומלץ לי על ציפרלקס. אני לא מעוניין לקחת את הכדור ולנסות משהו טבעי. הומלץ לי על HCF אשר נמכר בארה"ב ובאיזו חנות מפוקפקת באיביי. האם יש תחליף אחר יותר טוב בארץ? https://www.amazon.com/HCF-Supplement-Amino-Acids-Concentration-Abilities/dp/B00AAIY5US

שלום, עייפות כרונית זאת לא התוויה להתחלת טיפול בציפרלקס. עייפות כרונית יכולה לנבוע מכל מני סיבות כגון חוסר בויטמינים לדוגמה כגון ויטמין D ועוד, בנוסף יכולה לנבוע מטיפול תרופתי קובע. חשוב לפנות לרופא המטפל במטרה לעשות בירור מקיף לפני כל תכשיר/תוסף שתרצה ליטול במיוחד שלתוספים האלה אין הוכחות מדעיות שזה באמת עוזר. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי