בקשר לבטיחות נטילת תרופת רוקסט פלוס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/07/2019 | 14:44 | מאת: יואב

לאחרונה התחלתי להשתמש בתרופת רוקסט פלוס. בשיטוט באינטרנט גיליתי כי באתר של קופת חולים כללית ישנה אזהרה ליטול תרופה זו שלושה ימים בקביעות בגלל הקודאין שבו. האם זה נכון ??

25/07/2019 | 15:56 | מאת: יואב

התכוונתי לקודאין שמכילה התרופה.

25/07/2019 | 16:44 | מאת: יואב

שאלתי שוב למען הסר בלבול. האם ניתו לקחת את רוקסט פלוס כפי שנאמר לי על ידי הרופא. שבוע ימים , יום יום אם צריך. האם זה בטוח שהיא לא תפגע קצת בכבד,מערכות הנשימה והכליות ?

שלום, אין בעיה עם טיפול ברוקסט פלוס למשך שבוע כל עוד שאין מחלות רקע כמו פגיעה כלייתית או כבדית. יש להימנע מהתרופה בעת אי ספיקת כליות מתקדמת, אי ספיקת כבד חמורה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי